Sommeren var god ved os i sidste uge, og det har blandt andet betydet, at Fredericia AVISENs kulturredaktør ligner en rødspætte. For at undgå det har vi bedt Apoteket i Fredericia Sundhedshus om råd.

“Jeg er faldet i søvn i solen,” udbryder den ferierende kulturredaktør, der især er blevet knaldhamrende rød på fødderne.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Af sted det gik mod Apoteket i Fredericia Sundhedshus, hvor apoteker Tine Klingsten Nielsen stod klar til at komme med tips.

“For det første er det altid godt at smøre solcreme på, og bruge en faktor med høj styrke. Vi får ikke brugt den håndfuld med solcreme, som man skal bruge. Man fortynder faktoren hvis man kun tager lidt på, så jo højere faktor er bedre,” siger Tine og fortsætter:

“Når skaden er sket skal man bruge reparerende aftersun, hvor man kan stå ude i badet og blive kølet lidt og man kan smørre noget ind og behandle huden samtidig med, at man bliver behandlet i badet. Er det ikke nok, skal man tage et lag til på.”

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

“Udover det kan man altid supplere med kildevand, som an direkte sprøjter på huden.”

Apoteket i Fredericia Sundhedshus kører i øjeblikket tilbud på blandt andet solcreme, så slår vejen forbi apoteket i åbningstiden, som man kan se her.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d