Når det nye magasin med arrangementer traditionen tro udkommer lige efter nytår, er det tegn på forår, en lysere tid – og et forår fyldt med oplevelser for både børn og voksne. Og det gælder endda borgere på begge sider af bæltet; for som altid er vi i et aktivt og inspirerende samarbejde med kollegerne på Kulturøen i Middelfart.

Børnene kan glæde sig til forskellige teaterforestillinger, en lærerig stund om og med levende ugler – løb, læsekonkurrencer og meget mere.

Vi voksne bliver holdt politisk orienteret ved Mogensen & Kristiansen, kan se frem til levende forfatterbesøg, tænkepauser, fordybelser i litteraturen og en forårsfrisk tur omkring Badehotellet med musikalsk ledsagelse.

Vilde bier, skal der værnes om og letsindigheden og livet skal leves siger Preben Kok. Som noget nyt i år giver rejsecafeerne inspiration til oplevelser i vores eget land.

Folkeuniversitet inviterer med på tur til Vadehavscentret og kunst ved Kirkeby. Gymnasiet er igen aktiv partner og deltager på flere platforme. Fremhæves skal måske især besøget og foredraget med kunstneren Christine Roepstorff. Er du et nysgerrigt menneske, skulle du måske tjekke forskeres lifestreamingerne ud på Gymnasiet, de er ganske gratis og spænder vidt.

Billetsalget starter den 5. januar kl. 10. Enten ved henvendelse til Velkomstcentret eller via bibliotekets hjemmeside.