Mandag 15. juni i tidsrummet fra cirka kl. 13 til 17 er der ved Louis Nielsen i Gothersgade 3 i Fredericia mulighed for at blive castet og få taget professionelt modelfoto til landets største brillemodel-konkurrence, Brillelook 2015, som Louis Nielsen står bag i samarbejde med Matas, Mille H Accessories og frisør Pili i Fredericia.

I spidsen for casting-holdet står professionel fotograf Morten Degn, som sammen med medarbejdere fra Louis Nielsen butikken vil tilbyde interesserede at blive stylet med briller, få taget modelfoto og blive tilmeldt Brillelook 2015. Før billedet bliver taget er det muligt at få  givet det sidste touch makeup fra Matas, få sat håret af frisør Pili og blive stylet med smykker fra Mille H Accessories.

Der er masser af præmier og oplevelser på højkant i Louis Nielsens konkurrence. Finalen finder sted i august ved et stort show i København. Udover titlen, Brillelook 2015, bliver vinderen ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania og skal en tur derned for at hjælpe med at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville have fået muligheden for at få hjælp til et bedre syn.

For alle finalister venter der desuden et eksklusivt foto shoot i København med den anerkendte modelfotograf Jonas Jensen bag kameraet og med Danmarks hotteste blogger og mode-ekspert Pernille Teisbæk som stylist og mentor.

  • Vi håber, at mange er friske på at få taget foto og blive tilmeldt konkurrencen.  Vi tilbyder hjælp med den rigtige brillestil til fotoet, men er den personlige brillestil allerede på plads, hjælper vi naturligvis med at tage et godt konkurrencefoto, siger chefoptiker hos Louis Nielsen i Fredericia Michael Biegala.

Alle, der bliver fotograferet i forbindelse med castingen, får mulighed for at downloade deres eget konkurrencefoto gratis til fri afbenyttelse.

Konkurrence på facebook
Brillelook 2015 foregår på http://www.facebook.com/louisnielsen, hvor det også er muligt at tilmelde sig direkte. Alle, der går med briller – uanset om det er for at se godt eller for at se godt ud – kan være med.

Alle myndige personer over 18 år kan deltage, og der er sidste tilmeldingsfrist mandag 22. juni 2015 kl. 12.