Julen bliver ikke som den plejer, og i den særlige situation har Hansen El valgt at sponsorere 110 kuverter mad til udsatte borgere i Fredericia Kommune. 

Torsdag kom det frem, at blandt andet Fredericia lukkes ned, men i en svær har Hansen El valgt at tænke på nogle af samfundets svage og sponsoreret 110 kuverter mad til udsatte borgere, der kommer hos Misbrugcenteret, Kirkens Korshær og Frivilligcentret.

Nyheden blev overbragt hos Kirkens Korshærs varmestue i Danmarksgade. Smilene var store fra de brugere, der hørte om den søde tanke, og der var også glæde fra formanden for varmestuen, Bjarne Dahlmann, da indehaverne af Hansen-El, Simon og Ove Hansen, torsdag eftermiddag var forbi for at fortælle nyheden.

»Vi vil hjælpe i en svær tid, og jeg synes, at Bjarne og hans stab gør et fantastisk stykke arbejde. Vi har set nogen have det svært, og håber vi kan skabe en god oplevelse for dem,« siger Ove.

Bjarne Dahlmann glæder sig over, at der bliver tænkt på de udsatte borgere.

»Det gør noget ekstra for dem. Det er rigtig godt, at de kan komme her og få noget god mad og lidt fællesskab. Det betyder meget for brugerne, at der tænkes på dem i en svær tid,« siger Bjarne og bliver suppleret af Simon:

»Det er dem, der har der sværest, som vi vil ramme, og det føler vi, at vi gør med det her. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel i en tid som denne,« siger han.

Om Kirkens Korshær:

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der med udgangspunkt i folkekirkelige værdier udfører socialt arbejde i Danmark. Siden 1912 har organisationen hjulpet socialt udsatte mennesker i Danmark – hjemløse, misbrugere, psykisk syge, ensomme, fattige. 

Der er 450 ansatte, der bl.a. driver varmestuer, herberger, væresteder for børnefamilier og rådgivningstjenester i 29 byer i hele Danmark. I mange byer er der korshærspræster, som tilbyder samtaler, gudstjenester og kirkelige handlinger. Deres cirka 9000 frivillige hjælper til i det sociale arbejde og driver de 240 genbrugsbutikker, der er med til at finansiere hjælpearbejdet. 

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Pia & Carsten
Pia & Carsten
1 måned siden

super flot at Hansen El A/S tænker på andre som har behov for det – glædelig jul til alle

Otto Henriksen
Otto Henriksen
1 måned siden

Flot bidrag der viser en god virksomhed der tænker på andre mennesker,og ikke kun på sponsorater til håndbold og fodbold.