Da tilmeldingen åbnede d. 5. januar, sørgede 400 kvinder for at Firmaidrætten fik udsolgt på under 1 time. Der er 3 gange så mange deltagere end i 2018.

Grunden til den store succes, er at det er et anderledes løb som er lidt Ekstremt. Det foregår kl. 19 I bælgmørke. Alle kvinderne har pandelamper på når de skal gennemløbe de 2 x 2,75 km. i Hannerup skoven. Undervejs bliver kvinderne udfordret med både forhindringer som “Edderkoppen” og “Djævlekløften” og så skal de løbe både på og udenfor stier. Skoven byder også på tætte træer, moseområder og mange skrænter og højdemeter. Skoven har også sine egne forhindringer, der er væltede træer som skal passeres, fugtig mose og stejle, fedtede skrænter.

På ruten vil der dukke fakler, bålfade og andet lys op på tilfældige steder I skoven.

I målområdet møder kvinderne flere opbyggede forhindringer som er med til at skabe “Den fedeste og mest underholdende løbedistance jeg nogensinde har været på” som en deltager har udtalt på Facebook.

Det er ikke kun Fredericia som har Dark Edition. I år har yderligere 6 byer budt ind på Dark Edition. Næstved var den første og som fik udsolgt på én weekend. Derudover har Frederikshavn, Aalborg, Århus, Skanderborg og Hillerød mod på at udfordre kvinderne. På landsplan har 1400 kvinder indløst billet til Ladies Mud Race ‐ Dark Edition.

Firmaidrætten I Fredericia er meget stolte og glade for den store succes Dark Edition er blevet. Idéen blev skab fordi Firmaidrætten ønskede at holde kvinderne til ilden indtil det store løb I september. Billetterne blev i 2017 udsolgt i december måned, så der var rigtig lang tid til løbet skulle afvikles. Så opstod tanken om et lokalt løb en hverdags aften I bælgmørke, med nogle få forhindringer. Et løb hvor Firmaidrætten har mulighed for at afprøve nye forhindringer til den store Ladies Mud Race.

Klubhuset på Hannerup Engvej er rammen for stævnepladsen. Alle deltagerne har mulighed for at få en krop suppe, når de er kommet I mål. Stævnepladsen oser af hygge med ildtønder, speaker og musik, blandet med flammekastere.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her