Solen stod højt over de mange løbere der her til aften tog en af de mange forskellige ture rundt i skovene ved Hannerup. Fredericia AVISEN tog forbi start/mål-pladsen, hvor mange løbere stod klar til en frisk løbetur.

21 grader viste bilens termometer, da bilen blev parkeret. Der var ikke en sky på himlen, ja vejret kunne ikke være bedre. Den gode stemning var tydelig at mærke. Folk i løbetøj var over alt. Nogen var i færd med opvarmning, andre havde en grillpølse i hånden efter en god løbetur.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN
Fornyelsen giver succes

Midt under start/mål finder vi Jørgen Mollerup-Madsen, der er formand for Fredericia Løbeklub. Jørgen stod med det største smil, og heppede ihærdigt på de mange løbere der krydsede målstregen. Nogen skulle kun en enkelt gang rundt, andre skulle fire gange.

Jørgen Mollerup-Madsen er ikke i tvivl om, hvorfor Hannerup Løbet for 43. gang er en succes.

“Vi formår at forny os. Vi følger ligesom tidens trends. Vi har introduceret halvmarathon, der hurtigt blev en succes. Sidste år tog vi en walk-distance med, som folk virkelig har taget til sig. I år har vi som noget nyt også en trail-rute som folk kan prøve kræfter med” sagde Jørgen Mollerup-Madsen.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

“Vi er omkring 1.100 løbere til start idag fordelt over de forskellige disciplinger. Der er selvfølgelig klart flest på den almindelige velkendte 5 kilometerrute, men mange prøver også kræfter med nye ting” fortsætter han.

Rundtur hos virksomheder giver pote

Arrangørerne bag Hannerup Løbet er Fredericia Løbeklub. Løbeklubben kontakter hvert år mange virksomheder, og forsøger at få dem til at deltage. Det er noget der giver succes.

“Vi har mange virksomheder der, når de hører om de mange ruter og muligheder, tilmelder sig samlet. Det er jo en billig personaleaktivitet, som man kan være fælles om. I år deltager en del også på stafethold, hvor man kan yde sammen som virksomhed. Det virker rigtig godt” slutter Jørgen Mollerup-Madsen, inden vi får selskab af en smilende Borgmester Jacob Bjerregaard.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

“Jeg havde egentlig en plan om at vinde, men jeg skal jo skyde det hele igang, så jeg tager bare bagtroppen” lød det med et stort grin fra en borgmester i løbetøj.

Og skudt i gang blev løbet med hjælp fra Fredericia Kanonlaug.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Du kan se meget mere fra Hannerup Løbet her.

Annoncem