Mandag den 26. februar kl. 17 har Hannerup Kirke fornøjelsen at invitere store som små ind og opleve TRIOfabulas musikalske og dramatiske univers i forestillingen PÅSKEPASSIONEN.

Forestillingen er beregnet for alle over 8-9 år. PÅSKEPASSIONEN handler om Jesu korsfæstelse og opstandelse – med nadveren som fortællingens midtpunkt. Vi oplever Jesus ankomme til Jerusalem i påskedagene, romernes tilfangetagelse af ham, forhånelsen, hans lange vej til Golgatha, hvor han korsfæstes – og endelig opstandelsen.

Det er en historie om lidelse og sorg, men i høj grad også om håb og kærlighed. Hændelserne skildres af menneskene omkring Jesus – Maria; Jesu mor, Johannes; Jesu ven og folket i Jerusalem.

For publikum bliver Jesus Mennesket. De fleste mennesker kender denne fortælling om Jesus, men i TRIOfabulas hænder får historien en ekstra dimension. Den er nænsomt fortalt med stor respekt for Biblen, men TRIOfabulas musikdramatiske sprog giver samtidig fortællingen en abstrakt fanden-i-voldskhed.

Der vil være latter og tårer, gys og håb. Og det hele er fortalt, som om vi sidder og ser en fjernsynsudsendelse – en dokumentar fra Jerusalem. Der er noget at glæde sig til! TRIOfabula er et lille musikdramatisk ensemble, som har eksisteret siden 2000. Det består af ensembleleder Tine Skau, performer Guy Moscoso og mezzosopran Kristine Eiler Ernst.

TRIOfabulas instrumentarium fortæller en hvilken som helst historie – det rummer alverdens klanglige muligheder: saxofoner, klarinetter, vokal, tangenter, kontrabas, op til to meter høje blokfløjter, tibetanske syngeskåle, klokker og div. strengeinstrumenter. Ensemblet er da også kendt for på et meget højt plan at formidle et intenst dynamisk lydsprog.

TRIOfabulas ambition har fra ensemblets start været at præsentere musikdramatik, klassisk musik og gode historier for både børn og voksne. Trioen har specialiseret sig i musikperformance med kirkeligt relevant indhold – for børn og voksne i alle aldre PÅSKEPASSIONEN varer ca. 40 minutter.

For yderligere informationer om TRIOfabula og forestillingen kontakt venligst TRIOfabulas kunstneriske leder Tine K. Skau her.