Efter to succesfulde koncerter i Skt. Michaelis Kirke tilbage i efteråret 2019, er FredericiaLive klar med endnu en koncert, som denne gang er med en af Danmarks bedste sangere. Hanne Boel besøger Fredericia d. 11. november for at spille i en af Danmarks flotteste garnisonskirker. Billetsalget til koncerten startede i går og allerede nu viser publikum stor interesse.

Anmelderroste Hanne Boel besøger Fredericia med en akustisk koncert med hendes fornyligt anmelderroste album i bagagen. Hanne har udgivet sit første album i 8. år, der har modtaget fantastisk respons fra flere anmeldere. Til koncerten med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere. I januar udgav hun sit længeventede 8. album ’Between Dark and Daylight’. Det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid.

’Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.’ siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt:  ’Der er gået tid, og jo, jeg er også blevet ældre og meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.

Køb billet her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer