Med Brian Nuppnau i spidsen blev handicapforeningen, “Havnen for alle”, stiftet på en generalforsamling i Det Bruunske Pakhus.

Arrangementet Havnen For Alle fandt sted første gang august 2019 på initiativ af Brian Nuppnau, der ville gøre noget for byens handicappede.

Mere præcist den 11. august 2019, da en lift og andre gode aktiviteter blev sat i værk i Kanalbyen, så de handicappede kunne komme i vandet. Ideen hetil startede i foråret 2019, da Brian kom på idéen om et årligt event for handicappede i Fredericia.

Gennem et halvt år arbejdede han på at sammensætte et event med unikke aktivteter for handicappede, musik samt boder med mad og drikke.

Det viste sig, at der var stor opbakning fra både erhvervslivet i Fredericia, Fredericia Kommune samt de virksomheder, der udbyder produkter til vandaktivteter for handicappede og Brian formåede dermed at sammensætte en dag med mange forskellige aktivteter.

Eventet tiltrak gæster fra hele Danmark, og der var stor begejstring på havnen dagen igennem.

Dermed gik arbejdet i gang med at skabe forening, som kunne lave eventet på årsbasis.

Det er ønsket, at eventet på havnen skal give virksomheder mulighed for at fremvise produkter, der kan forbedre handicappedes hverdag. Det kan være i form af biler, hjælpemidler eller andet. Derudover skal der være fokus på fællesskab, samvær, musik og hygge som skaber glæde hos de fremmødte.

Eventet Havnen For Alle 2020 er allerede under planlægning. Datoen d. 16. august er allerede fastsat, og det er planen, at der skal komme flere produkter, som fremmer handicappedes muligheder for at komme i og være på vandet.

Der er forskellige unikke tiltag på tegnebrættet, men de er endnu ikke bekræftet og kan derfor ikke offentliggøres.

Enstemmige vedtagelse

På Generalforsamlingen, der fandt sted i Det Bruunske Pakhus, var der hele vejen igennem enighed.

Brian, der er initiativtager til projektet, forklarede om baggrunden for det hele og slavisk kom generalforsamlingen igennem aftenens dagsorden.

Såvel formålet med foreningen, kontingent, vedtægter og valg af bestyrelse var der enstemmige vedtagelse af.

Kontingent blev vedtaget til at være 100 kroner årligt, og til bestyrelsen blev Brian Nuppnau, Torben Mølkjær, Mogens Sandbæk, Tina Sandbæk, Ulla Hjort, Birthe Mølkjær og Christina Høhrmann Holt valgt, mens Morten Grankvist Frederiksen fik hvervet som revisor.

Bestyrelsen skal nu konstituere sig og efterfølgende begynder arbejdet for alvor på at stable dette års udgave af Havnen For Alle på benene til den 16. august.

Fordelene ved en forening

Forud for generalforsamlingen havde Fredericia AVISEN talt med initiativtager Brian Nuppnau, der fortalte om fordelen ved en forening dengang sagde han blandt andet:

“I det øjeblik vi er oppe at køre kan vi søge fonde og få forskellige tilskud. Det er hovedformålet med det hele,” sagde Brian.

Allerede op til generalforsamlingen har kræfter bag foreningen undersøgt forskellige muligheder, der nu kan blive sat i værk. Det kan blandt andet betyde, at Havnen For Alle på sigt kan komme til at eje deres egen lift, som kan sætte handicappede i vandet.

Foruden fonde er det økonomiske fundament medlemmer, som foreningen får. De 100 kroner, som det koster at være medlem, vil gå til udgifter, der er forbundet med det årlige arrangement på havnen.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=156&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer