I denne weekend afholdte Landssammenslutningen af Handelsskoleelever generalforsamling på NEXT Baltorp Gymnasium. Her valgte de danske handelsskoleelever Oliver Asmund Bornemann til ny formand, han afløser derfor Sarah Siddique fra d. 1. juli.

“Jeg er utroligt glad for at være blevet valgt, og jeg ser meget frem til samarbejdet med et helt nyt forretningsudvalg, samt mange forskellige eksterne samarbejdspartnere, som jeg glæder mig til at møde og arbejde tæt sammen med.” fortæller Oliver Bornemann tiltrædende formand

Generalforsamlingen har blandt andet vedtaget ny politik og en handlingsplan for det kommende år, hvor LH blandt andet vil have fokus på taxametersystemet, opkvalificering af elevråd og sikring af færre karakterer i uddannelsessystemet. Den kommende formand ser frem til arbejdet, og han ser især frem til at komme i gang med at arbejde tæt med lokale elevråd og repræsentere deres interesser.

“Det er vigtigt for mig at forsøge at finde balancen mellem at skulle være visionær på uddannelsessystemets vegne og at skulle repræsentere vores elevråds holdninger, samtidig med at jeg skal kunne tage imod input fra vores samarbejdspartnere, så vi sammen kan sikre, at vi får verdens bedste uddannelsessystem. Et uddannelsessystem, som har eleven og dennes dannelse i fokus, samtidig med at eleven forberedes til videre uddannelse og arbejdsmarkedet.”

Efter to år som formand for organisationen takker Sarah Siddique således af fra d. 1. juli:

“Jeg har nydt min tid som formand og ser frem til at give stafetten trygt videre til det tiltrædende formandskab. Jeg skal færdiggøre min eux og ser frem til at se det nye formandskab udvikle organisationen og politikken”

Derudover har Landssammenslutningen af Handelsskoleelever valgt et nyt forretningsudvalg bestående af:

Næstformand: Asmus Carit Christensen

Uddannelsespolitisk Landsvalgt: Amalie Höilund Johansen

Elevrådslandsvalgt: Luna Åris

Regionslandsvalgt: Victoria Grøn Uhrenfeldt

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.