Hairlounge i Prinsessegade fylder to år den 1. juli. Fredericia AVISEN har været forbi salonen og talt med indehaver Signe Stæhr.

Solen skinner i Fredericia for tiden. Temperaturen sender ens tanker syd på, og man bliver helt glad. Glad bliver man også, når man gør sin entré i Hairlounge, hvor Signe med en afdæmpet og rolig musik byder velkommen.

Det har hun nu gjort i snart to år, hvor hun overtog salonen. Den 27-årig frisør, der blev uddannet frisør i 2015 på Hansenberg, er tilfreds med de første to to år.

“Det har været godt. Her er plads til alle, og jeg har kunder i alle aldre. Det er mest de modne, der kommer, men der er også familier, unge og herrer,” siger Signe og kommer ind på, hvad der særligt trender for tiden inden for hårmode:

“Kvinder vil gerne have lidt lysere hår nu, når det er sommer, og gerne med en speciel form for teknik, der giver et solstrejf. Herrerne er begyndt at få 50’er hår med skilning og det synes jeg er fedt. Herrerne er begyndt at gå mere op i deres hår så det ikke bare er sat med en klat voks,” forklarer Signe.

Signe har været færdiguddannet frisør i omkring fem år, og i de to har hun været selvstændig, og det er noget hun nyder.

“Jeg er glad for selv at bestemme og passe mig selv. Der er en kunde i stolen ad gangen, så der er ingen stress og jag,” siger Signe, der ikke har planer om at udvide salonen:

“Det er ikke min plan, men man skal aldrig sige aldrig. Mange kan lide, at det kun er dem der er her, når de bliver klippet,” slutter Signe.

I forbindelse med, at Hairlounge fylder to år kører salonen ti procent i næste uge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer