Tobias Jørgensen er folketingskandidat for Venstre, og hans plakater kom, som alle andres, i lygtepælene lørdag middag. Men de har ikke fået lov at hænge i fred. 

Det var en vred Tobias Jørgensen der ringede og kunne fortælle om hærværk på hans plakater, en handling han har i sinde at politianmelde.

Der er sat Stram Kurs-klistermærker op på Tobias Jørgensens valgplakater i et området omkring Martine Christoffersens Vej og Bredstrupvej. Foto: Patrick Andersen, Fredericia AVISEN

“Det er super ærgerligt, at der er nogen der har valgt at gøre sådan noget. Alle dem der har hængt mine plakater op har lagt mange frivillige timer i det her, så det er virkelig irriterende at vi nu må pille dem ned. Desuden er valgplakater jo også dyre, så det koster jo også penge når folk laver hærværk på den måde”, siger Tobias Jørgensen.

“Folk der kender mig og ved hvad både jeg og mit parti står for de ved, at vi er langt væk fra de værdier som Stram Kurs står for. Så jeg har i sinde at pille plakaterne ned, for jeg skal ikke sættes i forbindelse med deres værdier”, fortsætter han.

Stram Kurs har også markeret sig ved at sætte et klistermærke op i området ved golfkvarteret. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN har ved selvsyn set plakaterne, hvor det ligner bevidst hærværk. Flere andre politiske kandidater har plakater i samme område, sågar på samme lygtepæl, men det er kun Tobias Jørgensens plakater, der er blevet begået hærværk imod.

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.