Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd, som stod for dagens pressebriefing. Han kunne blandt andet berette om tre færdselsrelateredesager. Den første fandt sted fredag klokken 02:28, hvor en 20-årig mand fra Fredericia blev bragt til standsning på Indre Ringvej. En måling foretaget af politiet viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Lørdag ved midnat blev en 47-årig fredericianer standset på Snoghøj Landevej ved McDonalds. Det viste sig, at hans promille var over det tilladte, og det blev han derfor sigtet for. 

En 28-årig mand fra Fredericia havde også en for høj promille, og fik en sigtelse for det. Han blev standset lørdag klokken 01:45 på.

Indbrud i lejlighed

Mellem søndag klokken 14:00 og frem til klokken 22:45 har der været indbrud i en lejlighed på Ullerupdalvej. Hoveddøren er blevet sparket eller trykket ind, og man har gennemrodet lejligheden og stjålet smykker samt kontanter.

Undervisningstelt skåret op

Søndag aften har politiet fået en anmeldelse om, at et undervisningstelt er blevet skåret op på Fjordbakkeskolen i Skærbæk. Det er sket i tidsrummet torsdag klokken 16:00 og frem til søndag klokken 19:15. Vinduerne til teltet er skåret op, og i teltet var der tomme ølflasker.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer