To mænd er blevet anholdt i Fredericia, efter et indbrud i en beboelse på Nørrebrogade i Fredericia. Den ene af mændene, en 46-årig mand, begik indbruddet søndag morgen i tidsrummet mellem klokken 06.00 og 06.30. Det skete mens familien sov på 2.sal.

  • Ved indbruddet blev der blandt andet stjålet iPad og en computer. Familie havde overvågning, der blev set igennem af politipatruljen, da de kom frem til stedet. Og de genkender en af vores gamle kendinge, der har begået indbrud. De aflægger ham en visit, hvor han bliver anholdt, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Men det lykkedes også politiet af finde ud af, hvor tyvekosterne fra indbruddet på Nørrebrogade var blevet af. De blev fundet hos en 28-årig mand, der bor i Fredericia.

  • I forbindelsen med, at den 28-årig mand blev anholdt, finder vi en masse tyvekoster på hans bopæl, der stammer fra andre indbrud. De er nu blevet fragtet til politigården i Fredericia. Indbrudstyven skal fremstilles for en dommer senere i dag, hvor vi vil begære ham varetægtsfængslet, slutter politikommissær Ole Eckholdt.

Der er en medgerningsmand på fri fod, der var med til at begå indbruddet på Nørrebrogade. Han er endnu ikke blevet anholdt.