Forside Erhverv Hårværk – fem år med favnen fuld af farver

Hårværk – fem år med favnen fuld af farver

DEL
michael
Foto: Hårværk

En af Fredericias mest moderne frisørsaloner er i weekenden blevet fem år. Vi fik en snak med den farverige, Nicole Møller Christensen om, hvordan de fejrede det og hvilken rejse, det har været.

Hårværk ligger i Dalegade med udsigt ud til den store plads ved Axeltorv. Det er fem år siden, at den dengang kun 22-årig Nicole Møller Christensen, åbnede Hårværk. Dengang lå butikken dog i Danmarksgade, nu er hun sprunget ud i lyset, som både farvespecialist og med flere medarbejdere. Det har med andre ord været en stor rejse på forholdsvis kort tid.

“Jeg synes, at det er helt vildt, at der er gået fem år. Der er sket så mange gode ting, og jeg er utrolig glad for, hvor jeg står i dag. Det har været en god blanding af udfordringer, svære beslutninger og fantastiske oplevelser”, siger Nicole.

“Det var ikke helt planlagt som fødselsdagshygge, men jeg var sammen med mine kollegaer på Café Magma, og derefter inde at se Tarzan på jubilæumsdagen,” siger Nicole om fejringen af de fem år.

Foto: Hårværk

Nicole skriver på Hårværks Facebook side til kunderne:

“Rigtig mange ting er sket i HÅRVÆRK siden starten – og det går kun salonen bedre og bedre. Tak for jer. Som I ved er salonen både flyttet og teamet er ændret lidt. Tak til alle som har været en del af HÅRVÆRK. Vi glæder os til mange flere år med jer, og vi vil gøre vores bedste for, at vi er opdateret og klar til at lave lækkert hår”

En af de ting, der har holdt salonen kørende er, at de er meget moderne, og altid er at finde på de sociale medier som Facebook og Instagram, hvor de dagligt lægger billeder op af deres farverige frisurer, der matcher dem, man ser verden over.

Foto: Hærværk

Vil du lære mere om Nicole så læs her, da hun var Ugens Kurt

De fejrer også fødselsdagen sammen med deres kunder med følgende tilbud:

“Vi vil meget gerne fejre vores fødselsdag med jer, og vi har derfor valgt at holde FØDSELSDAGSUGE! Hele denne ugen kan I spare 25% på ALLE ELEVEN AUSTRALIA OG PRAVANA PRODUKTER, som ikke i forvejen er på tilbud”, siger Nicole.

Da Nicole åbnede butikken i Danmarksgade og fredericianerne kunne stifte bekendtskab med Hårværk, husker hun det således.

Foto: Hårværk

“Det var monster angstprovokerende at starte sit eget, men jeg ville hellere bruge timerne på mit eget, end at arbejde for andre”

En af rejserne har hun taget alene. Det var, da vi tidligere på Fredericia AVISEN skrev om hendes tur til Los Angeles i marts. Her blev hun uddannet til Pravana Artistic educator sammen med kun en anden dansker. Siden har mange kunder gået fra Hårværk med farvestrålende frisurer fotograferet på den letgenkendelig fotovæg i butikken. Læs historien her.

“Planen for de næste fem år er at blive ved med at dygtiggøre mit personale og mig selv så kunderne kan blive ved med at få det lækreste hår,” afslutter Nicole med et smil på læben.

https://pro-print.dk/