Hårværk i Fredericia skifter den 1. april navn til Zoom by Zoom Academy. Den blomstrende kæde Zoom By Zoom har senest åbnet i Aalborg, Holstebro, Thisted, Skive og nu i Fredericia, hvor den populære frisørsalon snart indgår i konceptet.

Det er en spændt og målrettet Nicole M. Christensen, der offentlige nyheden om, at Hårværk er frisørsalonen, der bliver en del af Zoom by Zoom den 1. april.

“Det er virkelig stort for mig. Jeg er stolt af min frisørsalon Hårværk, som er “min lille baby”, men mulighederne for også at tage del i efteruddannelse, få sparring og leverandøraftaler var ikke noget, jeg kunne sige nej til. Hårværk bliver en del af Danmarks bedste frisørteam med samarbejdet. Vi får samtidig muligheden for at blive endnu bedre med løbende efteruddannelse, når vi via kurser og uddannelser på internationalt niveau kan tilbyde vores kunder det bedste,” indleder Nicole og fortsætter:

“Vi er stadig de samme smilende og imødekommende mennesker, som vores kunder kommer til at møde i Hårværk – det er udelukkende de mulige sparringsforhold og muligheden for at udvikle forretningen, der skifter retning. Dertil kommer naturligvis, at jeg har haft mange rigtig gode samtaler med Zoom by Zooms Kristian Mørch Bertelsen og Marianne Bjerrisgaard Henriksen. Der var et match fra starten.”

Hvordan er I blevet matchet op?

“Jeg mødte Kristian og Marianne til vores sommerfest på Himmerland. Her løb vi på hinanden, og udvekslede ideer og tanker. Der var bare noget, der gjorde det hele spændende. Så vi blev enige om at tale sammen igen. De skrev senere, og de havde tænkt mange ting. Det havde jeg også, og at det er kommet i hus er bare fantastisk.”

“Jeg har selv benyttet Zoom by Zooms undervisningstilbud, og jeg finder det helt fantastisk,” siger Nicole og uddyber: “En af min assistenter og jeg var en tur i Brøndby, hvor vi modtog undervisning. Det var virkelig topprofessionelt, og hele vejen hjem var vi meget positive, og stærkt inspirerede og tænkte, at det måtte vi prøve mere af.”

Hvordan bliver det at skifte navn?

“Det er naturligvis vemodigt, at “min lille baby”, Hårværk skifter navn og bliver en del af et større koncept. Det er nogle følelser, jeg skal forholde mig til. Men det er “min baby”, der vokser og bliver til en teenager, som bliver stærkere, og i sidste ende kan give mine kunder et unikt, menneskeligt og moderne koncept. Jeg er også sikker på, at det at kigge ud over Fredericia, giver mig og personalet mulighed for at dygtiggøre os,” slutter Nicole.

Facaderne vil skifte fra 1. april. Nicole M. Christensen er stadig eneejer af salonen i Fredericia. Om Zoom by Zoom Historien bag Zoom by Zoom starter ved Marianne og Kristian, der driver en omfattende uddannelsesvirksomhed i Zoom by Zoom Academy, der i juni 2019 blev hædret som Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris. Zoom by Zoom laver herudover shows for nogle af branchens allerstørste brands i ind- og udland. Læs mere i artiklen herunder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer