FC Fredericia er igen i denne uge inde i et hårdt kampprogram. I søndags mødte holdet Silkeborg, torsdag står der Hvidovre på menuen og det hele slutter søndag med en hjemmekamp mod FC Helsingør. Vi har forud for dagens opgør talt med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

Mellem FC Fredericias kamp mod Hobro og kampen i søndagens mod Silkeborg var der en uge, men ugen inden var FC Fredericia også inde i et hårdt program med tre kampe på syv dage. Nu er menuen den samme igen, og det har fredericianerne doseret træningen efter.

Siden i søndags har holdet fået restitueret og set video på Hvidovre, der venter i dagens opgør, hvor hjemmeholdet skal forsøge at fjerne det runde nul, der står ud for dem i tabellen. Men FC Fredericia lader sig ikke narre, de er klar på, at der venter en svær kamp.

»Det er et hold, der har spillet fint og skabt mange muligheder, men det er ikke gået deres vej. Det bliver en hård fight og en lige kamp i boldbesiddelse, chancer og optræk til chancer. Det handler om hvem der er bedst i felterne, fordi de byder os fuldt op til dans,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Senest Hvidovre var i aktion var i fredags, og det giver dem længere restitutionstid end FC Fredericia, og det var også et tema op til fredericianernes kamp i Hobro, hvor hjemmeholdet havde haft længere kamppause end Michael Hansens tropper.

»Man kan ikke gøre noget for at ændre på det, da det er de vilkår vi har og vi har det samme på søndag. Vi koncentrerer os meget om hvad vi kan gøre for optimere detaljerne , alt fra søvn, kost, massage til videoevaluering og til at bruge kræfterne rigtig,« forklarer Michael Hansen, der formentlig kommer til at rotere i startopstillingen:

»Sidst rokerede vi i kamp tre, og nu kigger vi så på hele ugen. Det er noget med at stille så godt som muligt  og det bedste er sjældent det samme tre kampe i træk,« siger Michael Hansen og kommer ind på, om han kigger på den enkelte modstander, når han sætter holdet: 

»Det gør vi også. Det betyder mindre, men det gør vi også. Vi kigger begge ting, men vi vil også udnytte sejren i søndags.«

Der er kampstart mellem Hvidovre og FC Fredericia klokken 19:00. FC Fredericia er til opgøret fortsat uden Steven Enna og Andreas Oggesen, men til gengæld er Henry Uzo med i truppen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer