Havneområdet kommer til at runge af tunge toner lørdag d. 30. juli, når Support Our Scene for andet år præsenterer internationale hardcorebands mellem containerne i C-byen i Fredericia.

Festivalen præsenterer både danske og udenlandske bands, helt fra det nystartede, lokale band Lifesick, som blandt andet består af tidligere medlemmer fra Spinkick og Road to Manila, til det populære liveband Risk It, som tidligere har besøgt både Fredericia og Vejle. Derimellem repræsenterer festivalen et vækstlag i den europæiske hardcorescene med stærke tyske bands i form af Harm/Shelter, Carry the Dead og Additional Time samt xviciousx fra Belgien, hvor x’erne omkring navnet indikerer, at bandet er et såkaldt straight edge band. Straight edge-kulturen er en modkultur, hvor der ikke indtages rusmidler. Der er ligeledes blevet plads til Ingen Fantasi fra Odense, som spiller meget få shows. Til gengæld giver Ingen Fantasi vanvittig underholdning, når de gør, med deres punksange, hvor blandt andet det danske køkken hyldes, og endnu mere underholdning får man fra århusianske Bulldog Mentality, som sparker festen i gang igen i år.

Support Our Scene forsøger at samle og styrke hardcorescenen i Europa, i særdeleshed i Danmark, ved at afholde koncerter og formidle kontakt mellem bands, bookere og publikum i hardcorescenen, og det er helt naturligt at placere Support Our Scene Fest centralt i Danmark og samtidig også centralt i byen i det nye havneområde. C-byen er i konstant udvikling og forandring, som giver udfordringer og variation år for år, men vand, containere og kanalomgivelserne er den perfekte ramme til en musikalsk sommeraften i Fredericia.

Der blev varmet op til festivalen i maj måned med et gratis arrangement, hvor de to danske bands, Earn Your Scars og 9000 John Doe, testede scenen og området til stor fornøjelse for de omkring 80 mennesker, der lagde vejen forbi. Resultatet kan ses i en smuk, kort promotion-video filmet og redigeret af Black Mill Media Production.

Support Our Scene Fest, 30. juli, kl. 13 til midnat, C-byen, Oldenborggade 40, Fredericia. Entré: 150,-

Yderligere information: https://www.facebook.com/events/1703412096555464/

Promotion-video: https://youtu.be/mZhDO_0vA94