FHK spiller i dag mod Bjerringbro-Silkeborg, og det er ikke hvilket som helst, der venter FHK lørdag eftermiddag i thansen ARENA, hvor Danmarks, ifølge Jesper Houmark, bedste angrebshold venter.

Lørdag klokken 16:10 går det løs igen. FHK spiller hjemme i thansen ARENA, hvor det i de to første kampe i sæsonen er blevet til overraskelser mod GOG og Ribe-Esbjerg.

Jesper Houmark tror på overraskelsen igen, men han har stor respekt for BSH, der er modstanderen ligesom det var tilfældet i den sidste træningskamp før sæsonen, hvor midtjyderne vandt 35-31.

“Det var faktisk en kamp, der gav os rigtig meget tro på tingene, da det viste sig, at vi godt kunne være med på det her niveau. Vi har en fantastisk hjemmebane i ryggen, som giver os ti procent ekstra, så vi vil selvfølgelig spille vores chance, men det bliver svært,” siger Jesper Houmark og fortsætter:

“BSH er Danmarks bedste angrebshold med stærke individuelister som Sebastian Skube og Nikolaj Markussen, og så må vi ikke glemme deres rutinerede stregduo Michael V. Knudsen og Jesper Nøddesbo.”

Senest FHK spillede var på udebane mod Skjern, hvor det blev til et nederlag på 29-25, og det er et opgør, som FHK gik fra med oprejst pande.

“Vi spillede en rigtig flot første halvleg, synes jeg. I anden halvleg kom vi bagud med ni mål, men vi fortsatte med at kæmpe og fik begrænset nederlaget. Vi vil løbe ind i flere nederlag i løbet af sæsonen, men det er vigtigt, at vi kæmper til sidste fløjt, som vi gjorde mod Skjern, som vi tager flere flotte præstationer med hjem fra,” siger Jesper Houmark.

I de to seneste kampe, som BSH har spillet, er de noteret for et point. Pointet fik de mod TTH Holstebro, og kampen forinden blev det til et nederlag mod Lemvig-Thyborøn. Den formkurve mener Houmark ikke er til FHK’s fordel.

“Jeg tror ikke, at BSH vil dumme sig flere gange inden for kort tid, men de får kamp til stregen. Særligt gjorde deres nederlag til Lemvig ondt, og jeg tror, at de vil vise det var en enlig svale,” siger Houmark og fortsætter:

“Vi har dog stor tro på os selv, og med vores fantastiske hjemmebane i ryggen går vi naturligvis efter at besejre BSH.”

Kampen mellem FHK og BSH fløjtes i gang klokken 16:10 i thansen ARENA.

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/