Desværre har vi fået politikere der er gået lige fra deres akademiker uddannelse og ind på Christiansborg, uden nogen livserfaring, men er kun tal mestre , og har akademiker sprog , hvor det skinner for meget igennem, man overser nødvendigheden af håndværkeruddannelserne og andre nyttige fag i f.eks industrien , der ikke kræver den større boglige viden. Men dog noget at stå op til.

Den ene undervisnings minister efter den anden  prøver nye metoder for indlæring af skoleundervisningen, men resultatet er skræmmende, for mange elever  går stadig ud af skolen med for dårlige kundskaber. Uden at kunne læse -regne – og  skrive.

Vi bør derfor alle som  vil og kan, prøve at få politikerne til at indse det går ikke  længere, de må forbedre uddannelserne så også den mindre begavet får en chance, og ikke lade sig lokke til at fortsætte i de videre uddannelser , som kun er spild af tid, og får som regel mindreværks komplekser, ved at skal leve op til  de mere begavede personer. Men senere i livet må stå i arbejdsløshedskøen for akademikere. Man er allerede begyndt at tale om den kø.

Dem der kan præge den udvikling er medierne. Som bør gå hårdere  til politikerne.

Man bør så hurtigst som muligt få ændret indlæringen,  når man går ud af 9 klasse, skal eleverne være udstyret med så elementærer  færdigheder som, matematik/regning  læsning og skrivning på et plan hvor den mindre dygtige kan være med, men hvor evnerne ligger i hænderne.

En dårlig start på livet, kan desværre få et kort liv, hvis ingen uddannelse man har og som man ser for mange står i arbejdsløsheds køen i for mange år.

Må jeg derfor opfordre jer unge mennesker, at søge ind på håndværkeruddannelserne ,samt industri og lager. Intet er mere livsgivende end at stå op om morgenen til et friskt og sundt liv, og udfører håndens arbejde, hvor, ved fyraften at gå tilbage og betragte dagens arbejde med stolthed. I vil opleve en sund hverdag, og lad jer ikke skræmme af det hårde og fysisk lidt mere krævende arbejde, bruger man kroppen rigtig, vil man kun opleve almindelig slidtage som forekommer ved alt arbejde,også ved at skal bruge hovedet , og sidde 7 timer på en stol. Idag behøver man ikke at knokle, man har hjælpemidler til næsten alt.( undertegnede er 84 år, og lagt mange tusinde mur  og tagsten, men stil going strong.) så hvad venter i på?

I unge mennesker ,når i f.eks, rejser ud i den store verden, der skal i lægge mærke til alle de smukt udformet kirker – katedraler , domkirker m/m som for mange hundrede år siden blev skabt af håndværkere, et evigt stående minde , til  ære for håndværkeren og menneskeheden. Lad jer inspirerer af disse navere /håndværkere, i kan også sætte jeres præg, på disse bygninger, da de kræver vedligeholdelse ,som skal komme fra jeres hænder.  KOM I GANG lad ikke tiden løbe fra jer.

V/H Henning Nedergaard

Viaduktvej 5-41 7000 Fredericia tlf. 22381187

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer