En spiller fra Grindsteds 1. divisionsmandskab er blevet testet positiv for Covid-19. Svaret på testen kom efter søndagens opgør mellem HC Midtjylland og Grindsted, og begge hold og staben omkring er derfor sendt i isolation.

Grindsted oplyser følgende om sagen:

En spiller på 1. division herrerne har i dag fået af vide, at han er testet positiv for corona. Spilleren har ikke haft nogen forudgående symptomer eller været i nærkontakt med nogen smittede, men blev rutinemæssigt tjekket søndag, da en del af hans arbejde er foregået på et sygehus. Vi har fulgt alle retningslinjerne og anbefalingerne, og det er derfor yderst uheldigt, at vi nu står i denne situation, og vi naturligvis trætte af, at vi nu står i denne situation.

Den positive test betyder, at hele holdet er sendt i isolation og først kan blive testet på torsdag. HC Midtjylland har desuden også fået besked, og skal også testes. Kampen på lørdag mod SUS Nyborg afvikles derfor ikke, da vi dermed ikke ville kunne stille hold. Kampen flyttes til senere på året, og vi er i gang med SUS Nyborg om at finde en ny dato.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer