Tre skoleelever er testet positive for COVID-19. Det har fået bestyrelsen i håndboldklubben til at lukke ned for alle aktiviteter de næste dage.

Taulov Skærbæk IF Håndbold har lukket ned for træningen i både ungdoms- og seniorafdelingen som følge af tre smittede medlemmer. Bestyrelsen tager ingen chancer, og valgte derfor at aflyse alle træninger. 

Tre 8. klasseselever i Taulov er smittet med Coronavirus. Det har fået Bente Præst og resten af bestyrelsen i TSIF Håndbold til at lukke klubben for træning.

»Det er virkelig trist, men vi føler og mener, at vi som håndboldklub ikke kan gøre andet. Vi har tre medlemmer, som er testet positive for COVID-19, og det har vi taget til efterretning. Vi dyrker en indendørssport, hvor mange spillere går mellem hallerne. Det kan ikke undgåes, derfor tager vi ingen chancer. Det er samtidig en sport, hvor der er berøring. Vi ser det som det eneste rigtige at gøre,« fortæller Bente Præst til AVISEN.

Hvor lang tid er I foreløbig lukket ned? 

»I dag og i morgen. Vi afventer lige nu flere test, men alle hold blev lukket ned i går. Vores trænere har også været i dialog med skolen og Coronalinjen, som opfordrede til, at man så tiden an, men vi valgte altså at lukke ned. Børnene færdes tæt mellem hinanden, så det var det eneste rigtige at gøre. Vi har også kun fået positive tilbagemeldninger på beslutningen. Vi er nødt til at være ansvarlige,«

Hvornår forventer du, at I kan spille håndbold i hallerne igen? 

»Vi følger situationen meget tæt, og de pågældende medlemmer skal testes igen i denne uge, og så må vi se, hvordan og hvorledes, men det er da rigtig træls for alle, inklusiv de smittede. Det er jo ikke noget, vi ønsker sker. Vi håber, at vi snart er videre, da turningen jo starter snart,« slutter Bente Præst.

Leave a Reply