Der var nærmest en lettelsen suk. Endelig spillede FHK en håndboldkamp igen, og aktørerne på gjorde sit til, at det blev en aften med smil på læben i thansen ARENA.

Back on track. FHK havde besøg af Otterup til den første håndboldkamp, som fredericianerne spillede siden den 7. marts. Siden er der sket en del ting. Dels er der er retningslinjer som følge af Covid-19, der gør, at der er tilskuerbegrænsning, og dels har der været sommerpause og er skiftet ud i truppen.

Interessen for at se kampen var overvældende i forhold til, at det var en træningskamp. Samtlige billetter til opgøret var blevet revet væk af håndboldelskende fredericianerne, der igen ville ud at se deres hold løbe på banen. 

Fra lægterne kunne man se, at de nytilkomne Mishels Liaba og Mads Lenbroch så til sammen med Kasper Young, Kristian Olsen, Jakob Mikkelsen og Rasmus Thiemer-Jensen. Til gengæld var der uofficiel debut til Mikkel Løvkvist, Nicolaj Nørager og Anders Kragh Martinusen, og der blev ligeledes spilletid til Jonas Raundahl, Jonas Kruse og Lukas Karlskov fra U19-holdet, samt Oliver Skytte fra 2. divisionsholdet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fra det første minut blev det særligt tydeligt, at FHK har fået en spiller fra en højere hylde end man har været vant til. Spilleren fra den højere hylde var Anders Kragh Martinusen, der før skiftet til FHK, havde muligheden for at skifte til blandt andet den kroatiske storklub Zagreb. Om det var gennembrud, skud ude bagfra eller iscenesættelse af holdkammeraterne var den venstrehåndede FHK’er i en klasse for sig.

Godt nok var modstanderen Otterup, men det er tydeligt, at tegningen er der til, at Anders Kragh Martinusen bliver en markant skikkelse i FHK-trøjen i denne sæson, hvor klubben satser på at komme med i slutspillet. 

https://www.adp-as.dk/

Nicolaj Nørager satte ikke samme kolorit på kampen, men flere gange gav han prøver på, hvilken speed han besidder og som type er han en, som FHK ikke har i forvejen. Nørager lagde ud som venstre back, men han gør sig også som playmaker, når Kristian Stoklund skal have et hvil. Dermed føjes et vigtigt element til FHK’s palet i forhold til at få aflastet Stoklund, når det er nødvendigt.

Meget så lovende ud, men man skal passe på med ikke at dømme for meget ud af en testkamp, og spændende bliver det at se FHK på mandag, hvor modstanderen er en noget anden kaliber, når Århus Håndbold venter i Bellevuehallerne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer