Formand for Fredericia Håndboldklub Bent Jensen forstår håndboldforbundets beslutning om at aflyse sæsonen 2019/2020. Han så helst, at det blev afgjort på banen, men Coronakrisen taget i betragtning kunne man ikke gøre andet. Samtidig roser han holdet og klubben for et flot arbejde i comebacksæsonen.

Fredericia HK gjorde i denne sæson comeback i den bedste danske håndboldrække med en sejr på hjemmebane over selveste GOG. Siden er der spillet mange flotte kampe i thansen ARENA, hvor tusindevis af tilskuere har bakket op. Det er slut for denne sæson, idet DHF kl.14.15 meldte, at sæsonen aflyses. Det forstår FHKs formand godt.

https://demezamode.dk/

“Det er som så meget andet i disse tider. Sport og fornøjelse må træde i baggrunden for situationens alvor. Det er trist for dem, der må ned i 1. division. Jeg er sikker på, at de havde kæmpet til sidste sekund. Det er altid bedst afgøre sport på banen og ikke udenfor. Omvendt så har Nordsjælland været placeret i bunden i lang tid, så det er i denne særlige situation eneste mulighed,” fortæller FHKs Formand, Bent Jensen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“For vores vedkommende er jeg glad for, at vi også er et håndboldligahold i den kommende sæson. Jeg synes virkelig, at byen og klubben har vist, hvad håndbold betyder i Fredericia. Nu håber jeg på, at tingene normaliserer sig til den kommende sæson, fordi håndbold er nu engang sjoveste, når der er folk på lægterne.”

Hvad bringer den kommende sæson?

“Vi har forberedt os i lang tid. Vi har sammensat en stærk trup, hvilket betyder, at vi igen lægger lag på vores muligheder. Når det er sagt, så skal vi også se ind i, hvordan alt er fremadrettet. Vi har en god økonomi, og møder en god opbakning fra erhvervslivet, men ingen ved, hvor vi er, før vi er på den anden side af krisen,” fortæller Bent Jensen og roser klubben:

“Jeg synes virkelig, at alle i og omkring klubben har fightet for byen og ikke mindst for den fredericianske håndbold af den bedste slags. Vi har fået timevis af TV-kampe, og med de mange mennesker i arenaen har vi vist hele Danmark, hvordan man gør håndbold til en folkefest. Tak til alle vores samarbejdspartnere, frivillige, ledere, trænere, ungdomsspillere og seniorspillere for at gøre dette muligt,” slutter Bent Jensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer