FHK spiller på mandag åbningskamp i Ligaen, og klubben mærker stor interesse til kampen fra både tilskuere og sponsorer.

GOG står på menuen på mandag, og man skal skynde sig, hvis man skal sikre sig en siddeplads til opgøret.

“Der er virkelig run på billetsalget, og man kan virkelig mærke, at folk glæder sig til igen at se Ligahåndbold i Fredericia. Der er under 30 siddepladser tilbage til opgøret” siger Thomas Larsen fra FHK’s bestyrelse til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Også vores sponsorer kommer til at møde talstærkt op til GOG-kampen. Vi får rigtig mange gæster til vores VIP-arrangement,” fortæller han.

Der er til FHK’s ligakampe plads til 2.600 tilskuere i thansen Arena, og der forventes tæt på udsolgt til opgøret, og i den forbindelse har Thomas Larsen en opfordring til publikum.

“Der kommer til at blive kø ved indgangene, og derfor vil vi henstille til, at man kommer i god tid. Der vil blive en indgang forbeholdt siddepladser og så vil der være en indgang til ståpladser, hvor man vil blive tildelt en billet,” siger Thomas Larsen med henvisning til, at der udbydes 1.500 gratis ståpladser til alle FHK’s kampe efter først til mølle princippet.

I forbindelse med tilstedeværelsen i Ligaen har FHK lanceret sæsonkort, og der er snart ikke flere i udbud.

“Vi har oplevet rigtig stor interesse for sæsonkort. Både de almindelig sæsonkort vi udbyder og dem vi tilbyder til HK Ultras,” siger Thomas Larsen og oplyser, at der er under 20 almindelige sæsonkort tilbage.

Kampen mellem FHK og GOG finder sted på mandag klokken 20:00 i thansen Arena og transmiteres direkte på TV 2 SPORT.

https://www.facebook.com/menyfredericia/