U15-drengene i FHK trænes af Matthias Runge og Rasmus Guldborg, der har genoptaget træningen på det seneste, men med forbehold.

Blandt andet trænes der slet ikke med rekvisitter som veste, kegler og håndbolde, og der sørges for, at der ikke opholder sig mere end ti personer i området, hvor der trænes.

“Ned på alle fire. Pressen skal tage billeder,” lød det med et smil fra trænerteamet. (Foto: Fredericia AVISEN)

Det betyder, at trænerteamet gennemfører to træninger lige efter hinanden af en times varighed, hvor der trænes fysisk. Blandt andet står en løbetur til at starte med for at holde grundformen ved lige, og undervejs i træningen er der interval løb, armbøjninger og andre klassiske fysiske øvelser, som man kan lave uden redskaber.

“Vi genoptog den fysiske træning i små grupper, da vi fandt det forsvarligt i forhold til Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. For os har det været vigtigt ikke at gå på kompromis med noget,” slår Matthias Runge fast og fortsætter:

“Det har været en mærkelig periode for os alle, især drengene, der har været vant til at se hinanden ugentligt til træning og kamp. Derfor er det rigtig dejligt, at vi nu under forsvarlige forhold kan mødes og få lavet en god omgang fysisk træning, som samtidig giver noget socialt samvær.”

Der trænes med god afstand under øvelserne. (Foto: Fredericia AVISEN)

Mens vi stod og talte var det også tid til tilråb mod drengene, der skulle give det sidste. Fra Matthias lød det: “Kom så, lige det sidste. I kan godt!!!” Og det hjalp. Der gik konkurrence i den under en løbeøvelse, hvor der blev spurtet til den helt store guldmedalje på den strækning, hvor den skulle have gas.

“Det er fedt at opleve som træner. Selvom vi ikke kan spille kampe, så skal kampgejsten holdes oppe og når vi må spille kampe igen, har vores fysiske træning givet pote,” siger Matthias.

https://admin.mineshop.dk/shop/forside.php

Selvom vejret ikke viste sig fra den bedste side, da Fredericia AVISEN var forbi, var der smil på læben og efter endt træning var der næsten ikke energi til at tage cyklen hjem for de fremmødte drenge.

Håndboldsæsonen blev afblæst for alle ungdomsrækker og op til seniorniveau på 2. division blev afblæst den 13. marts. Den 7. april blev det besluttet at det samme var tilfældet med 1. division og ligaerne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer