Forside Danmark H.K.H. Kronprins Frederik modtaget til VM-åbningen

H.K.H. Kronprins Frederik modtaget til VM-åbningen

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Klokken var omkring 18:05, da H.K.H. Kronprins Frederik blev modtaget i Royal Arena af Dansk Håndbold Forbunds Generalsekretær Morten Stig Christensen og Næstformand i Dansk Håndbold Forbund, Jan Kampman.

Den røde løber var fremme, og sikkerheden var i top, men alt foregik i smukkeste orden.

Pressen var linet op bag lufthavnsbånd, efter nøje instruktioner med mødetid og hvad man måtte i forbindelse med, at H.K.H. Kronprins Frederik måtte komme.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Klokken 18:00 var mødetid for pressen, og her stod Næstformand for Dansk Håndbold Forbund, Jan Kampman, klar sammen med Generalsekretær Morten Stig Christensen.

Efter lidt venten kom H.K.H. Kronprins Frederik kørende i en eskorte, som det hører sig til.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

H.K.H. Kronprins Frederik blev efterfølgende ført ind i VIP-loungen, inden han skulle være med til officielt at åbne VM-slutrunden i Danmark.

“Det er jo en stor dag på alle måder for os. Det er første gang i 40 år, at vi har et herre-VM på hjemmebane. Det er første gang i verdenshistorien – eller i hvert fald i Danmarkshistorien – at der skal spilles håndbold i Royal Arena. Og så er det da lidt af en begivenhed for os, når Kronprinsen vil komme og være med til at få vores herrelandshold sendt godt afsted med en åbningstale. Det er vi meget glade for,” siger generalsekretær Morten Stig Christensen og fortæller videre:  

”Lidt anekdotisk og sentimentalt for mig er det jo også, at det ved slutrunden i 1978 var en dengang 9-årig Kronprins, der stod for lodtrækningen til puljerne. På den måde er ringen sluttet, når det nu er Kronprinsen, der åbner ballet og er på plads som tilskuer til Danmarks åbningskamp i Royal Arena.”

Danmarks åbningskamp mod Chile starter klokken 20:15 i Royal Arena, hvor Fredericia AVISEN er massivt til stede.

Annonce
DEL