Hvad man gør, når man savner eleverne i en coronatid, og det sociale samvær er på et minimum. Underviserne på Fredericia Gymnasium legede PostNord for en dag, da eleverne modtog en kreativ hilsen.

Hele 5000 glas med mange andre gode ting blev pakket til 900 elever. Foto: AVISEN

Kantinepersonalet på Fredericia Gymnasium havde en ekstra stor opgave i denne uge. En af de opgaver, der varmer og giver håb om socialt samvær i en tid, hvor meget er lukket ned. Da AVISEN var forbi for at tage billeder var arbejdet godt i gang. 910 gaver skulle pakkes til eleverne, og 5000 glas små glas fyldes med maling, endelig skulle de pakkes, så lærerne kunne køre rundt med dem om torsdagen.

Lækkerier pakkes med

– Det blev et større projekt, for vi har leget PostNord på en dag. At køre ud til 900 mand er lidt besværligt – og der er også et par enkelte klasser der får i dag. Der er ikke meget der tyder på, at eleverne kommer tilbage foreløbigt, fortæller vicerektor Peter Knudsen og fortsætter:

– Onsdag pakkede vi 910 poser med gaven, mundbind med gymnasiets logo, to bøger af Rane Willerslev – vi udfordrede Elsa Billund lidt med at bestille 1.000 bøger på meget kort tid. Vi opfordrer eleverne til at læse den sammen med deres forældre. Vi giver dem også et lærred og noget maling, og så har vi bedt dem om at lave et maleri. Tanken er så, at når de kommer tilbage hænger vi dem op som en kæmpe stor væg. Det bliver en kæmpe stor væg.

Hård tid for mange

– Vi lider lidt under det nu. Meget af det liv vi gerne vil kendes på med liv på tværs af klasser også efter skoletid, det er dødt nu. Vi har aflyst skoleballet, men vi forsøger nok at lave noget når de bliver studenter, alt andet kan vi ikke planlægge nu. Det sociale liv på skolen lider meget voldsomt under det her. Så det her er en lille markering af, at vi tænker på eleverne. Vi har taget den besværlige vej med at det er elevernes egne lærere ude, så det gav en 30-40 lærere i Taulov, slutter Knudsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer