Fredericia Gymnasium har valgt at sende en klasse hjem, da et familiemedlem til en elev er blevet testet positiv for corona.

Rektor Poul Erik Madsen bekræfter til Fredericia AVISEN, at en klasse er blevet sendt hjem med baggrund i, at et familiemedlem til en elev er testet positiv

“Flere i vedkommenes familie blev testet, og en af dem var positiv. Jeg har fået at vide, at vedkommende ikke havde udvist symptomer, men vi har valgt at tage vores forholdsregler for en sikkerhedsskyld og sendt hele klassen til coronatest,” siger Poul Erik Madsen og fortsætter:

“Det her er ren forebygning.  Vi har bedt eleven fortælle os, hvem han har været sammen med for, at vi får sagt det videre og reagere på det. Vi tror ikke, at vi har en elev, der er smittet, men følger anbefalingerne fra myndighederne om at være forebyggende. Situationen havde været en anden, hvis det var en elev, der er testet positiv. Så havde vi rullet det helt store ud, men vi har ikke beviser for, at vi skulle have et coronatilfælde på Fredericia Gymnasium,” slutter Poul Erik Madsen.

Den hjemsendte klasse forventes at få svar på deres test senest i weekenden, og er derfor efter planen tilbage på skolen på mandag.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer