KIF Gymnastiknørderne er vinderne af Kolding Kommunes Handicappris anno 2020.

Gymnastiknørderne er et tilbud til børn med autisme, der normalt afholdes hver fredag. På holdet er der en genkendelige struktur, som giver børnene den nødvendige tryghed til at kunne deltage.

”Humøret er højt, der er smil på alles læber og jeg er dybt rørt over, at min søn endelig har fundet en fritidsinteresse han kan rumme. Med Gymnastiknørderne har børn med autisme en reel mulighed for at kunne deltage og føle sig som en del af et fællesskab i en fritidsklub,” lød det blandt andet i en af indstillingerne, som Handicaprådet modtog.

Normalt uddeles Handicapprisen i flotte omgivelser på Kolding Rådhus – men den verserende corona-pandemi umuliggjorde den store fest i år. I stedet blev prisen uddelt virtuelt – som kompensation er Gymnastiknørderne dog allerede inviteret med til forsinket hyldest, når Handicapprisen anno 2021 skal overrækkes den 3. december 2021.

Om prisen
Kolding Kommunes Handicappris gives til en lokal ildsjæl, som personligt har ydet en særlig indsats på handicapområdet eller en lokal virksomhed, som har fokuseret på potentlet hos personer med handicap.

Prisen kan også gives til en lokal forening, som har arbejdet aktivt for personer med handicap eller et lokalt byggeri, hvor man ud over de lovgivningsmæssige krav om tilgængelighed især har medtænkt problemløsninger for personer med handicap.

Til Handicapprisen 2020 modtog Handicaprådet fire indstillinger og Handicaprådet besluttede at KIF Gymnastiknørderne skulle vinde prisen for 2020.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer