Fredericia døgnrapport 21.12.2017

Indbrud hos Guldsmed Anne Vibeke Rossing

Alarmen gik i de tidlige morgentimer klokken 04.18 hos Guldsmed Anne Vibeke Rossing i Jyllandsgade nr. 43. Her har ukendte gerningsmænd via et stillads og en smadret rude trængt ind i forretningen.

Der er blevet stjålet en del smykker, men en endelig opgørelse foreligger endnu ikke. Politiets kriminalteknikere er på stedet hvor sagen efterforskes. Blandt andet tjekkes overvågningsvideoer fra gerningsstedet. Politiet vil meget gerne høre fra vidner som har været på gågaden omkring nævnte tidspunkt. Med lidt held kan det vise sig at der også har været lidt liv i gågaden da.

Indbrud på Bredstrupvej

En villa beliggende på Bredstrupvej har været udsat for indbrud onsdag mellem klokken 15.30 og klokken 19.11. Her er gerningsmanden trængt ind ved at bryde et soveværelsesvindue op. Der er endnu ikke overblik over stjålne genstande.

Forsøg på indbrud

Tidligt torsdag morgen klokken 03.54 ser et vidne på 6. Julivej en mistænkelig person løbe fra en ejendom. Politiet kan efterfølgende konstatere at der har været forsøg på indbrud, hvor beboelsens kælderdør er forsøgt opbrudt med et ukendt redskab