Selvom sommeren er forbi, betyder det ikke at der er mange ting de kommende måneder at glæde sig til. Efteråret bringer nemlig også oplevelser med sig, både for voksne og for børn. Selve årstiden er utroligt smuk i sig selv, og det giver derfor anledning til mange kreative aktiviteter blandt andet. Og så er der også lige en anden begivenhed i vente. Nemlig efterårsferien. Hvis du/I er så heldige at have lidt fri sammen med børnene i deres ferie, og overvejer en miniferie i Danmark, så kan du finde gode tips til hvor I kan tage hen.

Fredericia for alle

Fredericia om omegn, er det perfekte destination, hvis man som børnefamilie trænger til sjove oplevelser og en lille ferie hjemmefra. Også helt året rundt. I efterårsferien, kan i for eksempel vælge at bo inde midt i Fredericia eller i sommerhus i en af byerne tæt på. Vælger i at bo i Fredericia, er der et hav af muligheder for at se seværdigheder og gå opdagelse. Når bladende har fået de smukke efterårs toner, så er der noget helt magisk over at udforske skoven.

Et af de steder, hvor man gør det omkring Fredericia, er ved Hannerup Skov og Fuglsang Skov. Ved den sidstnævnte, kan man tilmed opleve en indhegnet dyrehave, hvor man kan komme helt tæt på, hvis man er heldig. Ved Hannerup Skov er der både legeplads og borde og bænke, hvor I kan nyde en dejlig madpakke. Fredericia by, byder skam også på lidt af hvert, som kan underholde både børn og voksne.

Penge til efterårsferien

Hvis I planlægger en tur, hvor der er meget på programmet, som måske koster lidt, så skal der selvfølgelig også nogle penge til. Måske har i brug for hjælp til Forbrugslån, fordi i går med tankerne om det har relevans? Hvis dette er tilfældet, skal I dog huske at tænke jeress beslutning grundigt igennem. Besøg banksecrets.dk, og læs mere om forskellige muligheder, samt sammenlign flere forskellige udbydere.

Et godt tip, er at finde ud af, om det rent faktisk er nødvendigt med et lån, eller I kan gøre det anderledes økonomisk. For et lån skal selvfølgelig betales tilbage, også med renter. Husk derfor altid at læse det med småt, samt de gældende betingelser.

Find på aktiviteter som ikke koster noget

Fordi efteråret bringer det smukkeste farvespil fra naturens side, betyder det også at man kan gå i gang med kreative aktiviteter ting. Eksempelvis kan I som familie lave dyr ud af kastanjer. Har i noget maling, kan det også være en idé at male et billede af den smukke natur. De flotte blade, kan også bruges til en smuk kollage. Disse aktiviteter, kan med fordel laves indendørs når vejret er for koldt til at være udenfor i.