Flere græsarealer har set dagens lys på Rådhuspladsen, og det sker fordi, at Fredericia Shopping vil skabe deres egen lille park midt inde i byen.

Flere læsere har rettet henvendelse til Fredericia AVISEN om hvad det var for noget græs som var ved at blive lagt i løbet af tirsdag formiddag, og det har By- og eventkoordinator i Fredericia Shopping, Karina Wærnskjold-Thiesen, svaret på.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det er fordi, at vi synes at det er hyggeligt at have græs og skabe vores egen lille park i Fredericia midtby. Vi vil skabe et lille miljø, hvor man kan hygge sig midt inde i byen,” siger hun til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Det er lidt op til folk selv, hvad de vil benytte arealet til. For min skyld må man solbade, lave yoga og have sin picnickurv med. Arealet er til fri afbenyttelse, og vi håber, at folk tager godt imod det og vil hygge sig i området omkring Rådhuspladsen.”

Det er ikke første gang, at Fredericia Shopping benytter sig af græs på Rådhuspladsen, og tanken bag det er helt klart.

“Vi vil skabe lidt ekstra hygge i byen med det. For et par år siden havde vi en loungeaften i oktober med drinks osv., og sidste år havde vi græs på, da der var VM i fodbold. I år har vi valgt at have græs på fra nu for at skabe lidt hygge i byen,” siger Karina Wærnskjold-Thiesen.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Græsset på Rådhuspladsen vil være der frem til d. 4. juli.