Forside Fredericia Grøn Koncert lægger igen vejen forbi Kolding

Grøn Koncert lægger igen vejen forbi Kolding

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

De grønne plakater fyldt med store danske navne pryder lygtepælene i Fredericia. Traditionen tro er der Grøn Koncert i nabobyen Kolding, hvor mange fredericianerne gæster pladsen.

Grøn Koncert er for mange en tradition. År efter år afholdes der grønne koncerter spækket med store danske navne. I år er ingen undtagelse og på

Programmet rummer altid store danske kunstnere, og i år er ikke en undtagelse.

Lukas Graham er blandt de største danske navne både i indland og udland. Med kæmpe hits som “Mama said” og “7 years” har den unge Christianit ramt danskernes hjerter.

Også det danske band Phlake er med på årets grønne turné. Phlake har haft en komet-agtig karriere. Med hits som ‘Pregnant’ og ‘Angel Zoo’. De to unge gutter leverer et fremragende show – og med deres store musiske evner kan det kun blive en god koncert.

Der er også gensyn til en gammel kending. AQUA er genopstået og kører land og rige rundt med deres velkendte og yderst populære sange.

D-A-D indtræder på den store scene til Grøn Koncert. Det gør det med en stor bagage af kæmpe hits – og så skiller de sig ud fra mængden i år. Der er ikke rigtig andre der leverer i samme genre som gode gamle D-A-D.

Det evigt populære SUSPEKT leverer altid et brag af et show. Med en indlevelse som er svær at matche og en levering af de hårde sange som får selv de største stjerner til at blegne.

Udover det kommer Joey Moe, Cisilia, Iris Gold, Josefine Winding, Emma Acs og Ericka Jane.

DEL