Hos RealMæglerne Boligbutikken Fredericia er det nu muligt at købe og sælge din bolig klimavenligt. Butikken er blandt 40 butikker i ejendomsmæglerkæden RealMæglerne, der er certificeret som KlimaMægler. Det betyder, at butikken nøje gennemgår klimamålinger, så vores CO2-aftryk mindskes, og desuden kan vi hjælpe dig med at sælge din bolig så grønt som muligt, uden det koster mere af den grund. Vi kalder det: Sammen om et bedre klima

RealMæglerne lancerer nu Grøn Bolighandel®, der skal imødekomme, at kunderne er mere og mere klimabevidste i deres valg. Også når de handler bolig.

Blandt dem, der ønsker at give kunderne muligheden for en klimavenlig bolighandel, er Realmæglerne Boligbutikken Fredericia:

– Vi er certificeret som Klima Mægler. Det betyder, at vi er blandt frontløberne i Danmarks første grønne ejendomsmæglerkæde, og gerne vil medvirke til at inspirere boligejerne til en grønnere fremtid, hvilket er helt afgørende for vores børn og kommende generationer, forklarer indehaver, Simon Nissen.

RealMæglerne har som mål at være CO2-neutrale senest i 2025.

Grøn Bolighandel og Klimaberegner

En grøn bolighandel betyder bl.a., at der ikke er trykt annoncering på sagen (kun intelligent digital annoncering), at der arbejdes med miljøvenlige Til salg-skilte og salgsmaterialer, at sagsbehandlingen er digital (ingen print), at der kun benyttes digital signatur, kørsel med omtanke, kun digitale udgaver af RealMæglernes boligmagasiner og boligpræsentationer o.m.a.

Grøn Bolighandel® binder også mange af RealMæglernes i forvejen klimavenlige salgsprodukter sammen:

– Vi har jo fx allerede Min Klimaberegner, der ved hjælp af Energimærket kan vise de mest rentable energiforbedringer i boligen, og hvornår investeringen er tjent hjem og begynder at give overskud, siger Simon.

Spar på energien – og spar penge

Omkr. 40 % af Danmarks samlede energiforbrug anvendes i boliger og byggeri, og derfor ser RealMæglerne også et stort potentiale i at indgå en ”klimapagt” med kunderne.

– Klima og boligøkonomi er ikke hinandens modsætning – tværtimod. Spar på energien, spar på pengene og gør Danmark grønnere. Kig ind i butikken, så kan vi forklare meget mere om det, siger Simon.

I første omgang er ca. 40 af RealMæglernes butikker med i en opstartsfase, hvor klimaaftrykket for hver butik måles og dokumenteres. Disse butikker certificeres alle som Klima Mægler.

– Vi insisterer på traditionelle dyder som tryghed i bolighandlen, men vi vil også gerne vise en ny vej, man kan vælge. En vej, som er mere end dét, og ikke koster mere af den grund. Vi kalder det Sammen om et bedre klima, slutter Simon.