Udover den grimme ulykke på Lillebæltsbroen i morges, kunne Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi fortælle om en række hændelser fra Fredericia.

Læs: 32-årig mand død efter påkørsel

»Klokken 00.52 stopper vi en 23-årig fredericianer i Købmagergade. Manden er påvirket af hash, og sigtes for kørsel med euroforiserende stoffer i blodet,« siger Hoffensetz og fortsætter:

»Klokken 20.06 kører en 39-årig kvinde formentlig overfor rødt, og rammer en 41-årig mand i krydset, hvor der pt. er vejarbejde i gang. Der sker heldigvis ingen personskade, men dog materiel skade på begge biler.«

På indbrudssiden har politiet fået to anmeldelser. 

»På Peder Bødvads Vej er der mellem lørdag 10.00 og 19.30 opbrudt en soveværelsesdør med koben, hvorefter tyven har været rundt i huset. Der er stjålet spiritus, guldsmykker og et stålur med en sort urskive i mærket SEIKO,« siger Vagtchefen og slutter: 

»Mellem 13.30 og 16.15 lørdag er en terrassedør brudt op i en villa på Stenhøjsvænget, hvorefter tyven har trukket gardinerne for, så han kunne arbejde i fred. Der er stjålet euro og dollars.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer