Lad også hunden få glæde af påskens herligheder, og tag den med i Maxi Zoo Fredericia, der inviterer alle byens vovser til påskefrokost søndag den 29. marts fra kl. 13 til 14. Her er der dømt ren smagsforkælelse og ægte hundefest med hele tre gourmet-retter på menuen – og det er tilmed ganske gratis. De heldige vovser vil bl.a. kunne stikke snuderne i æg og rejer, sild med karrysalat, lammesteg med sovs og kagesnitter med hindbærsovs og chokoladeknapper. Alle retterne er naturligvis velegnede for hundemaver, så du kan lade dig inspirere til madskålens næste luksusmåltid.

Populært event

Påskefrokosten kommer i kølvandet på den enorme succes, som Maxi Zoo Fredericia oplevede i forbindelse med deres hundejulefrokost sidste år i december. Her mødte byens hunde og deres ejere talstærkt op og havde en hel fantastisk og smagfuld eftermiddag sammen, hvor der både blev leget, smovset og snakket.

”Vores hundejulefrokost var en bragende succes, hvor både hundene og deres ejere havde en skøn eftermiddag med masser af lækker mad og godt selskab,” lyder det fra Nadja Hvidtfeldt, der er butikschef i Maxi Zoo Fredericia.

”Efter talrige efterspørgsler på et lignende event har vi derfor valgt at afholde en påskefrokost for hunde, hvor menuen selvfølgelig er inspireret af de traditionelle påskeretter, der er specielt tilegnet hundemaver,” fortæller butikschefen, der også har sørget for, at der er noget for familiens mindste på dagen. Her vil alle børn under 12 år nemlig kunne deltage i Maxi Zoos store tegnekonkurrence med påskeæg-præmier til alle – og det er ligeledes ganske gratis. Tag derfor hele familien med til en hyggelige påskefrokost, hvor der vil være masser af hygge og sjov for både de to- såvel som firbenede.

Påskefrokost for hunde afholdes søndag den 29. marts fra kl. 13 til 14 i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia.

Det er gratis at deltage, men husk at bestille bord/tilmelde dig til personalet i butikken eller på tlf.: 88 77 02 74 Tilmeldingsfristen er mandag den 23. marts.

(Foto: Maxi Zoo )