Duoen UHØRT er både pop og poesi. Lone Hørslevs digte og hendes fremførelse af dem har en ligefremhed og lethed, men med tekster der sætter sig og giver eftertanke. Disse digte har Jesper Mechlenburg givet endnu større vinger med sine fantastiske melodier. Uhørt er ganske enkelt et lyrisk samarbejde sendt fra pop-himlen!

I Trekantområdets Festuge kan du opleve Uhørt i koncert, i Det Bruunske Pakhus. Det er Fredericia Bibliotek der arrangerer, som en del af ’Flytteratur’, der er de syv trekant-bibliotekers litterære program i festugen.

Digteren Lone Hørslev er i forvejen kendt for at skrive mageløse tekster, både når det gælder digte, prosa og romaner. Komponist og musiker Jesper Mechlenburg har denne gang sat smukke og simple melodier til hendes seneste udgivelse, ”Dagene er data” fra 2018.

Sangene undersøger sprogets særlige musik og musikkens sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende omkvæd og hverdagspoetiske betragtninger.

Bådene digtsamlingen ”Dagene er data” og UHØRTs mange liveoptrædender er rost til skyerne, så du kan sagtens glæde dig til en fantastisk festugeoplevelse.

Arrangementet er gratis, men kræver at man har en billet, grundet begrænsede pladser. Billetter bestilles på www.fredericiabib.dk.

27. august

Kl 16:30

Det Bruunske Pakhus

http://www.fretri.dk/