Mandag morgen mødte en stor del af landets små børn i skole, børnehave eller vuggestue for første gang siden, myndighederne lukkede Danmark ned i midten af marts måned. Det er et fuldstændig afgørende bidrag til at få samfundets hjul i gang igen.

Matas vil derfor tilbyde en flaske gratis håndsprit til landets ca. 100.000 lærere og pædagoger, som nu skal genoptage arbejdet under en række skærpede sundhedskrav.

”Landets lærere og pædagoger går lige nu forrest i genåbningen af Danmark. Vi kan som stor virksomhed også mærke, hvor meget det betyder for vores medarbejdere, at vuggestuer, børnehaver og små skoleklasser åbner igen. Vi vil derfor gerne give den enkelte lærer eller pædagog en stor hånd og yde et lille konkret bidrag til en mere tryg og sikker start” siger Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. direktør i Matas.

Håndsprit har været en mangelvare de sidste uger. Men nu er håndspritten på vej tilbage på hylderne i landets apoteker, supermarkeder og Matas butikker.

Rent praktisk kan landets lærere og pædagoger gå i en af landets 250 åbne Matas butikker og efter eget valg få udleveret én flaske gratis 200 ml håndsprit.

Ordningen løber i en uge til og med mandag den 27. april. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer