Hver trejde søndag afholder Ungdommens Røde Kors Fredericia et gratisarrangement, som kaldes filmflokken i samarbejde med Ungdommenshus. Fredericia AVISEN har snakket med Teamlederen for Ungdommens Røde Kors Fredericia. 

Filmflokken er en filmklub for børn i alderen 8-12 år. Filmklubben er et åbent tilbud, hvor børnene kan slappe af og møde nye venner. De kan hygge sig med hinanden og personalet i nogle trykke rammer. Filmvisningen finder sted hver trejde søndag i Ungdommenshus

Hvad er formålet med filmklubben?

“Jamen vi arbejder for at støtte børn og unge som har brug for at komme ud. Formålet med filmklubben er at skabe et gratis fritidstilbud til de her børn i alderen 8-12 år”, fortæller Elisabeth Ravn Adriansen, som er teamleder hos Ungdommens Røde Kors Fredericia. 

Hvor mange børn og unge deltager i den slag arrangement, og hvad er det for nogen film I ser med børnene?

“Det er meget forskelligt, hvor mange vi har med, nogle gange kommer der ikke så mange, og andre gange er vi op mod 12 stykker. I starten så vi meget Disney tegnefilm, som vi valgte, men vi lærte af vores fejl, hvis man kan sige det sådan. Børn i dag vil ikke kun se klassiske Disneyfilm, de vil også se lidt mere vilde film, dog ikke gysere. Derfor vælger vi i samarbejde med børnene, hvilke film der skal ses”

Har man lyst til at deltage, kan man allerede være søndag den 21. oktober klokken 10 i Ungdommenshus. Der er i samarbjede med børnene truffet en beslutning om, at det er Garfield som skal vises. 

http://www.fredericiateater.dk/tarzan/
Annonceungdomme