Fredericia AVISEN elsker kultur og denne gang sker der noget for de mindste i C-Byen. Teater Figuletta og historiefortæller Helle Lyager skal fortælle historien om Pandora.

Det er en weekend med mange aktiviteter i Fredericia, cruiseships besøger os og VM i fodbold ruller på Rådhuspladsen. På søndag er der mulighed for underholdning når Teater Figuletta står på scenen i C-Byen og så er det gratis.

Søndag den 17. juni kl 14.00 vil man kunne opleve Bonnie Lykke som er ophavskvinden og dukkemageren bag Teater Figuletta og historiefortæller Helle Lyager i et eventyr med masser af fantasi.

Pandora
Foto: Teater Figuletta

Alderen er fra fire år og op efter men som Bonnie udtaler, ” så kan det sagtens ses og opleves af alle aldre” Så større søskende, forældre og bedsteforældre vil også kunne få sig en fortællende oplevelse om Pandora som finder en drage i baghaven.

“Pandora elsker at lege bagerst i haven – helt dernede hvor der er fri for voksensnak og hvor der dufter af jord og græs med regn på. Men en dag er der pludselig flyttet en drage ind…og Pandora vil IKKE dele sit hemmelige sted!”, sådan skriver Figuletta på deres Facebook.

Dukketeater for 4år +

Tid og sted: Søndag den 17. juni kl. 14
Sted: C-byen i Kanalbyen, Oldenborggade 40
Forestillingen er gratis