På en ganske almindelig, og måske lidt kølig, onsdag aften i begyndelsen af november måned, er der fyret op for musikken i Det Bruunske Pakhus.

De kendte sange, alle kan synge med på leverer, Monika og Nikolaj fra kl. 19.00. Omkring kl. 20.15 går det lokale rockband Animal Underground på scenen og giver deres versioner af gamle rocknumre fra 60´erne og 70´erne.

Animal Underground

Et lokalt band som gerne vil tage over efter Led Zeppelin, The Who og alle de andre rockdinosaur, men for det meste holder sig inde for Fredericias bygrænse. Om det har noget med alderen at gøre, og det komfortable i, at man ikke skal ligge og rakke verden rundt, eller om det bare er alderen, som har indhentet dem, det må guderne vide. Under alle omstændigheder så spiller de rock fra 60´erne og 70´erne, og så har der vist også lige sneget sig et George Michael nummer ind i blandt de andre numre.

Daniel Sadolin: sang, mundharmonika og guitar.

Jørgen Carlsen: guitar.

Tommy Jørgensen: bas og sang.

Rene Hansen: trommer.

Robert Hansen: guitar, keyboard og sang.

Monika og Nikolaj

Disse to humørbomber, som med hver deres akustiske guitarer og sang, kan få publikum til at synge med på hvad som helst. Monika og Nikolaj kan det der med at få publikum til at synge med på de velkendte hits fra 80´erne og til i dag. Der er tilladt at synge med… også selv om man måske ikke synger helt rent.

Monika Sadolin: sang og guitar.

Nikolaj Andresen: sang og guitar.

Onsdag den 4. november 2015 på Det Bruunske Pakhus i Fredericia