Fredericia Bibliotek inviterer til hyggelig koncert med Maria Elizabeth i anledning af Spil Dansk ugen. Der er god musik, lys på bordene, kaffe og kage – og det er gratis at deltage.

Det er Spil Dansk Uge i uge 44, med arrangementer der sætter fokus på den danske musik over hele landet. På Fredericia Bibliotek kan man komme til en hyggelig eftermiddagskoncert med sangeren Maria Elizabeth, tirsdag den 27. oktober, kl. 14.00.

Maria Elizabeth synger og spiller sine lyriske, iørefaldende numre, og fortæller underholdende anekdoter og historier mellem sangene. Der bliver også mulighed for at synge med på populære sange af Maria Elizabeths yndlingskomponister, bl.a. Kai Normann Andersen, Andersson & Ulväus, Mark Knopfler, Jeppe Aakjær og Carl Nielsen.

Maria Elizabeth har vidst, at hun ville være musiker siden hun var 8 år gammel og begyndte allerede som barn at skrive melodier og sange. Hun har en lang uddannelse som klassisk guitarist, hvor hun har studeret både på konservatoriet herhjemme, og videreuddannet sig i London og New York.

Hendes drøm har altid været at lave rytmisk musik og i 2011 udgav hun sin første cd ”Like a feather” der blev blændende anmeldt og ofte spillet i radioen. Den blev fulgt op af to singler i 2012, og der er en ny cd på vej til næste år: Rejse/Journey, hvor inspirationen er hentet i den amerikanske pop- og folkemusik.
Det er som sagt gratis at deltage i koncerten, og alle er velkomne. Hent billetter på fredericiabib.dk, eller i Bibliotekets Velkomstcenter.