Perparim Per Goza, der ejer Goza’s Pizza & Kebab i Jernbanegade, frygtede hvad der skulle ske med forretningen under coronakrisen, men han slap godt igennem.

Perparim er en glad mand, men sådan var det ikke i starten af coronaperioden. Han frygtede for fremtiden, men han slap igennem. Vi besøgte ham en dag før åbningstid i pizzariet, hvor han fortalte om tiden under corona og et nyt tiltag, som han har lavet.

“I starten under corona var jeg virkelig bange for mine udgifter, men det viste sig heldigvis, at der ikke var nogen grund til det. I hele Fredericia har der været en stor opbakning til at støtte byens spisesteder, og det mærkede vi også. Udover dem, der altid har støttet os, fik vi kunder fra Brejning, Børkop, Gårslev og endda fra Middelfart,” siger Perparim og fortsætter:

“Nu er det så bleve turistsæson, og i den forbindelse har vi leveret pizza ud til campingpladsen i Trelde. Vi har også haft kunder herinde i forretningen fra den schweiziske by Basel. Jeg troede slet ikke, at der ville komme udlændinge, men det skete. De var kommet med ansigtsmasker på, fordi sådan er reglerne hos dem.”

Perparim er stolt over den opbakning, som han fik under coronakrisen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Perparim havde fornyelig en oplevelse med en hjemløs, og den gjorde indtryk på ham. En hjemløs udlænding, der taler meget dårligt engelsk, fik en rullekebab og en Cocio af en venlig mand. Den hjemløse lyste op, og så tænkte Perparim hvad han kunne gøre for de hjemløse, som der er mange af i området omkring banegården.

“Jeg har derfor besluttet, at jeg vil give gratis kaffe, the, café latte og vand til dem. Jeg vil gerne hjælpe dem med ting, der kan gøre en forskel i deres hverdag, og den reaktion jeg har fået indtil videre, har været positiv. De er meget glade for det,” siger Perparim.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer