Forside Erhverv Goza’s Pizza & Kebab er flyttet og fejrer det med tilbud i...

Goza’s Pizza & Kebab er flyttet og fejrer det med tilbud i dag

DEL
Indehaver Perparim per Goza . Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Goza’s Pizza & Kebab er flyttet fra Jernbanegade 9 til Jernbanegade 11. I den forbindelse fejrer pizzariet flytningen med en durum med kebab for 30 kroner i dag, og for 40 kroner kan man købe en durum med kebab og en dåsesodavand.

Perparim Per Goza har åbnet døren til Jernbanegade 11. Pizzariet var lukket, da Fredericia AVISEN kiggede forbi. Inde i lokalet stod Perparim klar med et smil.

Perparim har også god grund til at smile. Han har i mange år drevet Goza’s Pizza & Kebab, som oprindeligt åbnede ved havnen.

“Vi flyttede her ind på Jernbanegade for ni år siden inde i nummer 9, men nu har vi valgt at flytte herind, da det er et større lokale,” siger Perparim, som åbnede i det nye lokale for første gang i torsdag d. 23. maj:

“Kunderne har sagt det er godt, og de vil stadig have det sædvanlige, som de kommer for at købe,” forklarer han og fortæller, hvad favoritten blandt kunderne er:

“Vi sælger rigtig mange durum, som er populært blandt vores kunder, men vi er også kendt for vores grillmad.”

Perparim Per Goza i sit nye lokale i Jernbanegade 11, hvor der blandt andet er kommet indbydende pladser så man kan sidde i pizzariet og spise. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Med en placering lige over for Fredericia Banegård er det nærliggende at tro, at der kommer en del pendlere forbi. Det er også tilfældet, bekræfter Perparim.

“Vi kan godt mærke, at vi ligger tæt på banegården og folk lige skal have en durum eller andet med på vejen, men der kommer selvfølgelig også mange andre kunder end dem,” siger han.

Fejrer flytningen med tilbud

I forbindelse med flytningen til det nye lokale har Perparim et åbningstilbud til kunderne.

Mandag d. 3. juni fra klokken 16:00 og frem til klokken 21:00 tilbyder pizzariet en durum med kebab for 30 kroner, og for 40 kroner får man både en durum med kebab en valgfri dåsesodavand.

“Jeg vil gerne markere, at vi er flyttet ind i det nye lokale og for at gøre lidt ekstra for kunderne laver vi det her tilbud,” siger Perparim og slutter:

“Der er mange trofaste kunder, som er kommet igennem alle årene, og nu vil jeg i forbindelse med, at vi er flyttet herind giver dem et godt tilbud.”

http://www.sct-knud.dk/
DEL