Fremtiden nærmer sig, nutiden er her. Det er blandt årsagerne til, at Google føler et stort ansvar til at uddanne og styrke fremtidens arbejdskraft. Fredericia AVISEN talte med Google Danmarks Politiske Chef om de kommende dages arrangement.

Googles Politiske Chef Christine Sørensen fortæller i dette interview om de kommende to dage i Fredericia, hvor Google er med til at træne fredericianere og virksomheder i digitale færdigheder.

“Det er lige fra e-mailmarketing til de sociale medier, til hvordan man får sin hjemmeside til at fungere. Det handler i første omgang om brede konkrete værktøjer.”

“Vi glæder os til at komme til Fredericia, hvor vi er ved at bygge et datacenter. Det er klart, at det er noget helt andet end at træne folk her i digitale færdigheder, men det er alligevel i den samme boldgade, da meget af vores fremtid og nutid bliver automatiseret i stor grad. Det har indvirkning på, hvordan vi lever og arbejder som privatpersoner,”sagde Christine Sørensen og fortsatte:

“Vi står overfor, at mange af de opgaver, der udføres på arbejdsmarkedet i dag, de bliver automatiseret. Det er da i høj grad Google, der er bag det. Derfor føler vi også et ansvar for at få folk bedre med. Derfor har vi lagt vores hoveder i blød siden 2012 på, hvordan vi kan hjælpe med det”.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her