Ugens første døgnrapport blev leveret af vicepolitikommisær, Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi. Han kunne berette om tyveri af rengøringsartikler, golftaske og elværktøj, samt ulovlig bilkørsel. 

-Det første indbrud er sket i en kontorbygning i Danmarksgade i Fredericia mellem den 10.april kl.06.00 og den 11. april kl.22.00. Man er kommet ind ved at opbryde en dør til et rengøringslokale, hvorfra man har stjålet rengøringsmidler, sikkerhedsbriller og en værktøjskasse, fortæller Finn Ellesgaard og fortsætter:

-Mellem tirsdag i sidste uge og fredag kl.08.00 er en hængelås brudt op i et skur ved en villa på Solbakken i Fredericia. Herfra er der stjålet elværktøj og en golftaske.

 Og så var der to færdselssager at tilføje til weekendens hændelser

-Fredag klokken 09.52 stopper vi en 39-årig mand i Prinsessegade i Fredericia. Manden havde ikke førerret til personbil, hvilket han sigtes for, fortæller Ellesgaard og slutter:

-Søndag 21.45 stopper vi en 40-årig mand på Snoghøj Landevej. Han kører bil, selvom han er frakendt retten hertil. Han sigtes for kørsel i frakendelsestiden. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer