Meget i Danmark er gået i stå, men ikke alt. Dog er usikkerheden stor og det vil den lokale ejendomsmægler Lars-Bo Ottesen gerne gøre op med.

Solen skinner på dag fem i Fredericia, og det er svært ikke at smile. Men ingen står med hænderne oppe, alligevel er det vigtigt at holde gang i hjulene og i den forbindelse gøre gode handler, og det er der mulighed for i disse dage.

“Der er stadig gang i hjulene, og der er ingen grund til bekymringer i forhold til at købe sin nye drømmebolig,” det fortæller Ejendomsmægler hos Place2Live Lars-Bo Ottesen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“I fredags skrev vi under på en købsaftale, og det gør vi formentlig også i morgen. Vi har dog desværre flere, der bliver rådgivet af deres bank til at klappe hesten. Det vil vi gerne sparke til hjørne og i stedet anbefale køberne et F5-lån til en rente på f.eks. 0,4 procent, som giver en god budgetsikkerhed de næste fem år. “

“Coronakrisen betyder også, at der vil gode muligheder for at lave gode aftaler mellem køber og sælger, da alle er indstillet på at løse og kunne handle i disse tider. Der er et væld af flotte drømmeboliger i Fredericia Kommune, og jeg garanterer, at der er noget for en hver smag,” uddyber Ejendomsmægleren.

Kan du forstå, at nogle har nervøse mavefornemmelser i denne tid?

“Ja, det kan godt, men jeg er sikker på, at vores boligmarked vil fortsætte sin opblomstring i Fredericia. Det er klart, at verdensøkonomien kender ingen morgendagen på, men qua at Danmark har en meget sund økonomi, så er det kun et spørgsmål om tid, før hjulene drejer igen, hvorfor et F5-lån er en super god ide i denne tid,” lyder svaret fra Lars-Bo Ottesen, der slutter:

“Jeg er sikker på, at vores dejlige samfund vil få gang i hjulene i det sekund, at man åbner op for, at alle verdens borger kan efterspørge varer og tjenesteydelser igen. Det vil tage tid, men som Den Internationale Valutafond, IMF siger, så vil hjulene allerede køre stabilt og godt igen i 2021. Men vi er klar nu og i den kommende tid til at hjælpe, besvare og ikke mindst vise flotte boliger frem.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer