Af Inger Nielsen, Byrådsmedlem DF, Brovadvej 46, 7000 Fredericia

Social- og Beskæftigelsesudvalget besluttede i går, den 24. marts, at gøre livet lidt lettere for borgere med handicap, da vi er klar over, at der skal gøres en ekstra indsat i forhold til målgruppen besluttede vi, at iværksætte følgende tiltag:

KLAPjob der er en indsats under LEV, som er e interesse organisation for mennesker med udvikling handicap. KLAPjob er opsøgende og laver job til borgere med autisme, ADHD, muskelsvind og tilsvarende lidelser. Det er hovedsagelig for borgere der er på førtidspension.

Et andet tiltager er vi øger beskæftigelsen for borgere med handicap i projektet, ”Vi gøre en forskel.”

Projektet går ud på at borgere med en funktionsnedsættelse kommer tættere på arbejdsmarkedet.

Her er vi meget ambitiøse, vores må er 50 borgere og 30 af dem bliver selvforsørgende.

Det tredje projekt er målrettet de unge og sker i samarbejde med Sammenslutningen af unge med handicap. Det er også et af vores ministermål – så v er sikker på at blive målt her. Der er tale om et projekt medjobsøgning og mestrings forløb for unge mellem 18-36 år.

Endelig er for det fjerde etableret et samarbejder om socialøkonomisk virksomhed. Målet er at borgere der er langt væk fra arbejdsmarkedet for en opstart til arbejdslivet gennem den socialøkonomiske virksomhed. Er du interesseret kan du rette henvendelse til Jobcenteret for yderligere oplysning.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer