FC Fredericia spiller onsdag aften topkamp på udebane mod Viborg. Forud for opgøret glæder FC-træner Jonas Dal sig over, at skadede spillere er på vej tilbage.

Fredericia AVISEN overværede den afsluttende træning op til kampen mod Viborg, og efterfølgende talte vi med Jonas Dal om hvad status er forud for kampen.

“Det ser okay ud. Vi er ved at få nogle af de skadesplagede spillere tilbage. Vi har haft fine restitutionsdage efter Vejle-kampen, der trak tænder ud, og så har vi haft nogle fine træningsdage for at blive klar igen og vi har også haft et par fridage. Jeg tror, at vi har sult efter tre point igen,” siger Jonas Dal og henviser til, at han igen har Jacob Buus og Mathias “Malte” Johannsen til rådighed.

Viborg fik i deres seneste kamp målmanden Lucas Lund skadet. Det er dog ikke noget, som FC Fredericia har fokuseret synderlig meget på.

“Han er ude, og det er en ung keeper, der har haft mange clean sheets. Det er synd for ham, og det er hvad der sker engang imellem. Vi skal indstille os på, at det er en anden målmand, men det er ikke noget, som gør noget ved vores forberedelse,” forklarer Jonas Dal, som heller ikke spekulerer i at skyde mere fra distancen end normalt, når det er en ny keeper i Viborg-målet:

“Det er ikke noget, som vi har gjort meget ud af. Vi spiller generelt mere direkte end sidste år fordi vi har fået en spiller, som befinder sig mere i feltet end dem vi havde sidste år. På den måde kan vores spil godt blive mere direkte, men det har ikke noget med skaden at gøre,” siger Jonas Dal og peger på fight som et nøgleord mod Viborg:

“Det er det altid. Det første man kan gøre er at give den fuld gas. Det kan selv spillere på Serie 6-niveau, og det kræver vi af os selv hver gang. Viborg har været dygtige til at holde målet rent i starten af sæsonen, og det vil vi også forsøge at gøre noget ved, men samtidig skal vi bevare begge ben på jorden,” slutter Jonas Dal.

Forud for kampen mod Viborg er FC Fredericia på fjerdepladsen med et point op til Viborg, der er á point med Nykøbing på andenpladsen.